Van der Fuyckstraat 11

3232 AL Brielle

06 412 98 908

Bereikbaar van 8.00 tot 18.00

Kosten en vergoeding

Vanuit de Aanvullende Verzekering worden de kosten van acupunctuur vergoed door de ziekteverzekeraar. Deze vergoeding komt niet ten laste van het Eigen Risico, wel kan om een Eigen Bijdrage worden gevraagd.

vergoeding ziekteverzekeraar

VERGOEDINGEN

VERWIJSBRIEF NIET NODIG

Een verwijsbrief van je (huis)arts is niet nodig om een afspraak te maken. Ook voor de vergoeding van de ziekteverzekeraar heb je geen verwijsbrief nodig.

VERGOEDING PER ZORGVERZEKERAAR

Bekijk hier het overzicht van 2023 met de vergoedingen voor acupunctuur per ziektekostenverzekeraar.

GEEN EIGEN RISICO, SOMS EIGEN BIJDRAGE

Voor de vergoedingen vanuit de Aanvullende Verzekering geldt dat dit niet ten laste komt van het Eigen Risico. In een aantal gevallen vraagt je ziekteverzekeraar wel om een Eigen Bijdrage per behandeling.

BEHANDELCODE – AGB – ZHONG – PERSOONSGEGEVENS – ZORGGIDS -AVG

Voor vergoeding door de ziekteverzekeraar is het belangrijk dat de juiste gegevens op de factuur staan. Ik voldoe aan alle eisen van de ziekteverzekeraars en ben daarom opgenomen in de Zorggids. Op de factuur staat onder andere vermeld de behandelcode, AGB-codering, beroepsvereniging Zhong en jouw persoonsgegevens. Uiteraard wordt hiermee ook voldaan aan de AVG.

ACUPUNCTUUR AFTREKBAAR

De kosten van acupunctuur kan je opgeven als aftrekpost bij de belastingdienst. Wordt je behandeling voor bijvoorbeeld 75 % door je zorgverzekeraar vergoedt, dan kan je de overige 25 % als aftrekpost opgeven. Worden de kosten helemaal niet vergoed, dan kan je het gehele bedrag bij de belastingdienst als aftrekpost opgeven.

KOSTEN

KOSTEN ACUPUNCTUUR BEHANDELING 2021/2022

Om de behandelingen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te houden blijven de kosten voor 2022 gelijk.


BEHANDELING

KOSTEN COSMETISCHE ACUPUNCTUUR

Duur van de behandeling is 2 uur. Behandeling gezondheidsaspecten € 58,00. Deze kosten kunt u indienen bij uw ziekteverzekeraar.

Cosmetische behandeling € 99,00.

Behandelingen kunnen niet los van elkaar plaatsvinden. 


COSMETISCHE ACUPUNCTUUR

ANNULEREN AFSPRAAK

Als je de afspraak minstens 24 uur van tevoren afzegt voorkom je dat de behandeling in rekening wordt gebracht. Afspraken kunnen worden afgezegd per email of telefonisch.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Wil je eerst meer weten of zien hoe een Afspraak Online werkt of wil je mij beter leren kennen? Neem dan even contactmet mij op en ik plan voor jou een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK in.

BETALING PER PIN

De factuur kun je direct indienen bij je ziekteverzekeraar.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen? Ga dan naar veel gestelde vragen of neem even contact op met mij.


Afspraak maken

Stoppen met roken

twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK