Vergoedingen en Tarieven

Logo's van ziektekostenverzekeraars

ERKEND EN VERGOED DOOR ZIEKTEVERZEKERAARS
De behandelkosten worden door bijna alle ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de Aanvullende Verzekering. De mate waarin is afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen pakket.

De praktijk en de behandelaar zijn officieel opgenomen in de Zorggids. Neem contact op met uw verzekeraar voor de hoogte van uw vergoeding.

Bekijk hier het overzicht van 2020 met de vergoedingen per ziektekostenverzekeraar.

 

GEEN VERPLICHT EIGEN RISICO; soms eigen bijdrage
Bij vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering heeft u géén verplicht eigen risico van € 385,= (1 januari 2020). Het verplichte eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. In sommige gevallen heeft uw ziektekostenverzekeraar wel een eigen bijdrage per behandeling vastgesteld.

 

VERWIJSBRIEF NIET NODIG
Een verwijsbrief van uw (huis)arts is niet nodig om een afspraak te maken. Ook voor de vergoeding van de ziektekostenverzekeraar heeft u geen verwijsbrief nodig.

 

TARIEVEN PER CONSULT
Per behandeling € 56 , eerste consult incl. behandeling € 69,50.

 

KOSTEN KRUIDEN
Uiteraard vindt het voorschrijven van kruiden, als onderdeel van de behandeling, plaats in overleg met u. De prijzen hiervan zijn niet inbegrepen in het consult. Ziektekostenverzekeraars vergoeden vaak de kosten hiervan niet, daarom worden de prijzen betaalbaar gehouden.

 

BETALING
De nota van het consult dient u na afloop van de behandeling direct te voldoen via een PIN-betaling. Dit bedrag declareert u zelf achteraf bij de zorgverzekering door de nota in te dienen bij uw zorgverzekering.