Succesvol afvallen: gratis E-book

Gewicht verliezen (afvallen)

JIJ WILT GEWICHT VERLIEZEN (afvallen) ZONDER CALORIEN TELLEN?
Ik geloof niet in “lijnen” of “dieten”. Ik geloof wel in leefstijl veranderen. Gewicht verliezen (of afvallen) met een dieetplan in korte tijd om daarna weer kilo’s aan te komen omdat je het niet volhoudt? Ook jij hebt dat zeker al een paar keer ervaren in je leven. En nu weet je dat dat niet werkt, daarom ben je hier.

GA NIET DIETEN, VERANDER JE LEEFSTIJL
Het doel is je gezondheid verbeteren door permanent gewicht kwijt te raken. Dat is een PROCES dus neem je tijd hiervoor! Het draait allemaal om inzicht, gewoontes af leren en nieuwe ervaringen opdoen. Als ik nu een junkfood maaltijd naar binnen werk, dan voel ik mij echt niet lekker daarna: opgeblazen buik, hoofdpijn, moeizame stoelgang en vooral erge spijt. Mijn lijf is gewend om voedsel op te nemen maar niet aan het afvoeren van afvalproducten dat fabriekseten produceert.

Maar ondanks mijn jarenlange kennis en ervaring zit ook ik nog in het proces. Wij houden thuis van gezond en dus lekker eten en ik neem mij altijd voor om de restanten van de vorige dag te hergebruiken voor de maaltijden voor de volgende dag. Tja, dat lukt dus niet altijd met als gevolg aankomen en wat kilo’s te zwaar. Maar we blijven oefenen.

GRATIS E-BOOK
Goed, maar hoe ga jij nu op gezonde wijze gewicht verliezen?  Download mijn E-book en houd je aan de 6 basisregels en tips. Hiermee ga jij je leefstijl veranderen waarmee je overtollige kilo’s definitief kwijtraakt. Je gaat hiermee het goede voorbeeld geven aan je kinderen door hen een gezond voedingspatroon aan te leren.

ACUPUNCTUUR HELPT BIJ AFVALLEN
Heb je nog een extra steuntje nodig in de rug? Kies dan voor een serie ACUPUNCTUURBEHANDELINGEN die ervoor zorgen dat je stofwisseling beter gaat verlopen. Neem contact met mij op.