Logo Acupunctuur Brielle
acupunctuur Spijkenisse

Acupunctuur Brielle vlakbij Spijkenisse

Woont of werkt u in Spijkenisse en bent u opzoek naar een professionele acupuncturist in de buurt? Acupunctuur Brielle is gelegen op 20 min. afstand van Spijkenisse. Hier vinden behandelingen plaats voor uiteenlopende klachten Zo is er voor iedere klacht een oplossing. Acupunctuur Brielle heeft ruime openingstijden en geen wachtlijst.

Acupunctuur Brielle op nog geen 20 min vanaf Spijkenisse

Wanneer u zoekt naar een acupunctuurpraktijk in Spijkenisse loopt u vaak tegen lange wachttijden aan. Acupunctuur Brielle is op nog geen 20 minuten rijden van Spijkenisse. Het voordeel is dat u geen hoge parkeerkosten betaalt of lang moet rondrijden voor een plek in de buurt van de praktijk. Zo kunt u optimaal genieten van een ontspannen behandeling. Ook met het OV is de praktijk uitstekend te bereiken voor wie in Spijkenisse en omgeving woont of werkt.

 

Acupunctuur Brielle vlakbij Spijkenisse is ook s’avonds open

Acupunctuur Brielle heeft ruime openingstijden en is op bepaalde dagen ook in de avonduren geopend. Geef uw beschikbaarheid op via het contactformulier dan plannen wij een afspraak voor u in.Acupunctuur Brielle is gevestigd in het appartementencomplex boven Lidl in Brielle. U kunt op het Ruggeplein uw auto gratis parkeren. De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping en beschikt over een lift en gezellige wachtkamer. Zie hier onze openingstijden. 

 

Acupunctuur Brielle: om de hoek van de Europoort, Botlek en Maasvlakte

Werkt u in Spijkenisse, de Botlek, Europoort of de Maasvlakte? Dan bent u snel bij de praktijk in Brielle vanaf de A15 of Groene Kruisweg. Handig als u na uw werk langs wil komen voor een behandeling. 

Acupunctuur Brielle is gelegen boven winkelcentrum Ruggeplein. Hier zijn diverse winkels te vinden zoals de Lidl, Bakkerij Breggen, DA Drogist Niggebrugge en Dick Hagestein Bloemenhandel. 

ROUTE

Stel uw routeplanner in op Ruggeplein. Daar kunt u gratis parkeren. Naast bakkerij Breggen is de hoofdingang van het appartementencomplex waar de praktijk is gevestigd op de 1e etage. De entree beschikt over een lift. 

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupunctuur u kan helpen
dan kunt u ook per email contact opnemen of bellen
06 412 98 908

Twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK