Logo Acupunctuur Brielle
acupunctuur Spijkenisse

Acupunctuur Brielle dichtbij Hellevoetsluis

Acupunctuur Brielle is binnen 15 min. bereikbaar vanuit Hellevoetsluis en u kunt bijna altijd binnen een week terecht zonder wachtlijsten. Bij Acupunctuur Brielle vindt u een acupuncturist met meer dan 15 jaar ervaring in de buurt van Hellevoetsluis. Woont of werkt u in de Botlek of Europoort dan kunt u voor of na het werk terecht door de ruime openingstijden.

Acupunctuur Brielle dichtbij Hellevoetsluis

Acupunctuur Brielle is op korte afstand bereikbaar vanaf Hellevoetsluis en is centraal gelegen buiten het centrum van Brielle. Hier kunt u gratis en gemakkelijk parkeren zodat u ontspannen aankomt. Acupunctuur Brielle is gelegen in het appartementencomplex boven het winkelcentrum Ruggeplein. Met meer dan 15 jaar ervaring bent u in professionele handen. 

 

Acupunctuur Brielle heeft ruime openingstijden

Acupunctuur Brielle heeft ruime openingstijden en is ook op bepaalde dagen in de avonduren geopend. De praktijk heeft een ruime wachtkamer en 3 behandelkamers. Door onze lange ervaring kunnen wij terwijl u ontspannen ligt en de behandeling op u in laat werken andere patiënten behandelen. Zo ontstaan er geen wachtlijsten. Zie hier onze openingstijden. 

 

Acupunctuur Brielle vanuit Europoort, Botlek en Maasvlakte

Werkt u in Hellevoetsluis, de Botlek, Europoort of de Maasvlakte? Vanaf de A15 of Groene Kruisweg is Acupunctuur Brielle goed te bereiken. Handig als u voor of na uw werk langs wil komen voor een behandeling. Omdat wij geen wachtlijsten hebben en ruime openingstijden kunt u bijna altijd binnen een week bij ons terecht. 

Acupunctuur Brielle is gelegen boven winkelcentrum Ruggeplein Brielle. Hier zijn diverse winkels te vinden zoals de Lidl, Bakkerij Breggen, DA Drogist Niggebrugge en Dick Hagestein Bloemenhandel. 

ROUTE

Stel uw routeplanner in op Ruggeplein. Daar kunt u gratis parkeren. Naast bakkerij Breggen is de hoofdingang van het appartementencomplex waar de praktijk is gevestigd op de 1e etage. De entree beschikt over een lift. 

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupunctuur u kan helpen
dan kunt u ook per email contact opnemen of bellen
06 412 98 908

Twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK