Opleidingen en trainingen

Mijn basisopleiding acupunctuur, Chinese kruiden en medische basisopleiding heb ik gevolgd bij Open University Shenzhou in Amsterdam. In 2008 ben ik Cum Laude geslaagd.

Vervolgens heb ik mij aangesloten bij beroepsvereniging ZHONG. Zij eisen dat hun leden zich jaarlijks bijscholingen, goed verzekerd zijn en dat de praktijk regelmatig gevisiteerd wordt.

In de loop van de jaren heb ik mij op allerlei terreinen laten bijscholen en ben ik mij uiteindelijk gaan specialiseren in pijnbestrijding, interne klachten en cosmetische acupunctuur.  De laatste jaren volg ik de trainingen Balance Method van dr. Tan waarvoor ik regelmatig afreis naar het buitenland om de bijscholingen te volgen. Voor mij is dit de methode voor de behandeling van pijnbestrijding en interne klachten.

Voor de cosmetische acupunctuur heb ik mij laten bijscholen door dr. Inge Brodhohl bij OTCG in Belgie.

Acupunctuur is de hoofdbehandeling die gegeven wordt in de praktijk. Maar ik neem de tijd voor mijn patienten en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Om hier goed mee om te kunnen gaan heb ik een opleiding Psychosociale Basiskennis gevolgd.