Over uw behandelaar

Wilma van Andel

PASSIE VOOR CHINESE GENEESWIJZEN
Wat mij nog altijd fascineert, is de manier waarop de Traditionele Chinese Geneeswijze kan worden ingezet voor zoveel aandoeningen. De dankbaarheid van cliënten, die soms al jarenlang klachten hebben, motiveert mij enorm om het beste uit mijn vak te halen.

HET BESTE UIT TWEE WERELDEN
Voorafgaand aan de opleiding voor acupunctuur, heb ik een tweejarige opleiding westerse geneeskunde afgerond aan de Shenzhou Open University van Amsterdam. Daarbij school ik mij jaarlijks bij op Westers Medisch gebied. Dit betekent dat ik een goede vertaalslag kan maken van uw klachten naar de Chinese geneeswijze. Kortom, hiermee haal ik het beste uit twee werelden.

OPLEIDINGEN EN TRANINGEN
Mijn basisopleiding Acupunctuur, Chinese kruiden en Medische Basisopleiding heb ik gevolgd bij Open University Shenzhou in Amsterdam. In 2008 ben ik Cum Laude geslaagd.

Mijn specialisaties zijn Pijnbestrijding, Interne Klachten en Cosmetische Acupunctuur.  De laatste jaren volg ik de trainingen Balance Method van dr. Tan waarvoor ik regelmatig afreis naar het buitenland om de bijscholingen te volgen. Deze methode werkt direct en is zeer effectief. Voor de Cosmetische Acupunctuur heb ik mijn opleiding gevolgd bij OTCG.

Psychosociale kennis is geen vereiste voor onze beroepsgroep. Onze maatschappij is echter complex en brengt veel uitdagingen met zich mee. Hierdoor ontstaan klachten op het psychosociale gebied. Daarom heb ik een extra opleiding Psycho Sociale Basiskennis gevolgd.

UW ENERGIE IN GOEDE BANEN
Omdat ieder mens anders is, besteed ik veel tijd en aandacht aan het stellen van de juiste diagnose. Vervolgens vertaal ik uw klachten in een zorgvuldig behandelplan. Hierbij wordt het receptuur van acupunctuurpunten speciaal op maat samengesteld, zodat uw energiesysteem in goede banen wordt geleid.

MISSIE
Zoveel klachten zijn effectief te behandelen volgens de Chinese geneeswijze. Ik zie het als mijn missie om zoveel mensen hiervan op de hoogte te brengen zodat zij kunnen profiteren van deze mooie vorm van geneeswijze.  Facebook is een mooi medium om de Chinese geneeswijze onder de aandacht te brengen.