Over uw behandelaar

Passie voor Chinese Geneeswijzen

Wat mij nog altijd fascineert, is de manier waarop de Traditionele Chinese Geneeswijze kan worden ingezet voor zoveel aandoeningen. De dankbaarheid van cliënten, die soms al jarenlang klachten hebben, motiveert mij enorm om het beste uit mijn vak te halen. Zo wil ik ook mijn kennis en vaardigheden op een steeds hoger niveau brengen en volg ik minimaal zes keer per jaar bijscholingscursussen.

Het beste uit twee werelden

Voorafgaand aan de opleiding voor acupunctuur, heb ik een tweejarige opleiding westerse geneeskunde afgerond aan de Shenzhou Open University van Amsterdam. Dit betekent dat ik als geen ander een vertaalslag kan maken van uw klachten naar de Chinese geneeswijze. Kortom, hiermee haal ik het beste uit twee werelden.

Uw energie in goede banen

Omdat ieder mens anders is, besteed ik veel tijd en aandacht aan het stellen van de juiste diagnose. Vervolgens vertaal ik uw klachten in een zorgvuldig behandelplan. Hierbij wordt het receptuur van acupunctuurpunten speciaal op maat samengesteld, zodat uw energiesysteem in goede banen wordt geleid.

 
Missie
Zoveel klachten zijn effectief te behandelen volgens de Chinese geneeswijze. Ik zie het als mijn missie om zoveel mensen hiervan op de hoogte te brengen zodat zij kunnen profiteren van deze mooie vorm van geneeswijze.  Facebook is een mooi medium om de Chinese geneeswijze onder de aandacht te brengen.