Logo Acupunctuur Brielle
Inloopspreekuur acupunctuur Brielle

Inloopspreekuur

Wekelijks inloopspreekuur bij Pijncentrum Acupunctuur Brielle
Wij begrijpen dat iedereen wel eens te maken heeft met een klacht waar je snel voor behandeld wil worden of waar je een vraag over hebt. Op ons inloopspreekuur kunt u zonder afspraak en zonder verwijzing van de huisarts gewoon binnen lopen voor een behandeling of een gratis gezondheidscheck. 

Voor iedereen die zonder afspraak binnen wil lopen om voor het eerst behandeld te worden voor zijn of haar klacht. Of omdat er vragen zijn over de toepassing van acupunctuur. Dit geldt natuurlijk ook voor patiënten die al eerder eens in de prakijk zijn geweest en een nieuwe klacht hebben.

Welke klachten worden behandeld? 
Een pijnklacht, chronisch of acuut

 • Sportblessures
 • Rugpijn
 • Nekpijn
 • Schouderpijn
 • Carpaal tunnelsyndroom
 • Kniepijn
 • Tenniselleboog
 • Golfarm
 • Aangezichtspijn
 • Pijn in het rijgebied
 • Syndroom van Tietze
 • Pijnlijke pols, hand, enkel en voet
 • Hooikoorts

 

Zijn er functionele klachten, zoals fibromyalgie, slapeloosheid, hoofdpijn, longklachten, menstruatieproblemen e.d. die u wilt bespreken dan nemen wij de tijd voor een gratis gezondheidscheck of het maken van een afspraak.

Let, Ouddorp
Let, OuddorpPatiënten Vertellen
Lees verder
Verbluffend. Na 2 jaar tobben met fysiotherapie, massages en veel te veel Ibobrufen ben ik na 4 behandelingen van mijn klacht af. Ongelofelijk!
Wim, Brielle
Wim, BriellePatiënten Vertellen
Lees verder
Pijn is teruggebracht naar een aanvaardbaar niveau Mijn artrose in heup en knieën kan niet meer behandeld worden door middel van vervanging, vanwege uitzaaiingen in mijn botten. Kreeg steeds meer het gevoel dat ik in een ijzeren harnas liep, met een gevoel van overal pijn. De artrose is uiteraard niet weg, maar het algemene pijn gevoel en het ‘harnas’ zijn sterk verminderd. Loop nu weer zonder sterke pijnstillers mijn ochtendrondje.
Antoinette, Rozenburg
Antoinette, RozenburgPatiënten Vertellen
Lees verder
Pijnvrij Ik ben na een paar behandelingen voor mijn onderrug en nu ook knie pijnvrij. Ik ben erg blij dat dit zo goed geholpen heeft. Ik kan alles weer doen.
Previous
Volgende

TARIEF BEHANDELING INLOOPSPREEKUUR €50

Omdat we alleen relatief eenvoudige klachten behandelen tijdens dit spreekuur kunnen we sneller en dus ook goedkoper werken. Voor dit 1e consult betaalt een tarief van €50 in plaats van €75. Voor de vervolgconsulten maakt u een afspraak en betaalt u het gebruikelijke tarief. 
Er zijn drie behandelkamers dus de wachttijd is meestal kort. De gezondheidscheck is altijd vrijblijvend en gratis. Wij vinden namelijk dat zorg voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar moet zijn.

 

WAT KUNT U VERWACHTEN TIJDENS HET INLOOPSPREEKUUR? 

Tijdens het consult bespreken we uw klacht, we stellen de diagnose en we zetten de behandeling in. Trekt u gemakkelijke kleding aan waarbij de mouwen en broekspijpen kunt optrekken tot boven de knie en elleboog. U blijft 30 minuten in ontspannen houding liggen. Daarna bespreken we de resultaten en prognose van de behandeling. Indien u dat wenst plannen we meerdere behandelingen in. Het kan zijn dat wij beoordelen dat u andere zorg nodig heeft en wij u niet kunnen behandelen. Dan verwijzen wij u door. 

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK

Naast de specifieke klachtgerichte behandelingen, bieden wij tijdens het inloopspreekuur ook een gratis gezondheidscheck aan. Deze sessie van 30 minuten geeft u de mogelijkheid om uw specifieke gezondheidsklachten te bespreken met een van onze acupuncturisten. Tijdens deze check beoordelen wij of acupunctuur een geschikte behandeloptie voor u is. Dit is een uitstekende manier om kennis te maken met onze werkwijze en te ontdekken hoe acupunctuur u kan helpen. Meer informatie over de gratis gezondheidscheck vindt u hier.

 

WANNEER IS HET INLOOPSPREEKUUR? 

Iedere woensdag tussen 8:00 en 10:00 uur
Loop binnen en neem plaats  in onze gezellige wachtkamer.  U wordt opgeroepen als u aan de beurt bent. Wie het eerst komt…… Wilt u behandeld worden dan vult u alvast uw gegevens in en wacht u op uw beurt. Heeft u alleen vragen over uw gezondheid en of acupunctuur voor u geschikt is? Dan blijft u even wachten tot wij u oproepen. 

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN INLOOPSPREEKUUR?

 • Kostenbesparend: De behandeling kost eenmalig €50 in plaats van het reguliere tarief voor een intake van €75.
 • Gemakkelijk toegankelijk: Geen verwijzing van de huisarts nodig en u hoeft geen afspraak te maken.
 • Geen wachttijd: Iedere woensdagochtend spreekuur. 
 • Kennismaking met acupunctuur: Ideaal voor mensen die willen kennismaken met de voordelen van acupunctuur.

KOM LANGS OP ONS INLOOPSPREEKUUR

Heeft u last van een specifieke klacht of wilt u gewoon meer weten over acupunctuur? Kom dan langs bij ons wekelijkse inloopspreekuur op woensdag van 8:00 – 10:00 uur en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

 

UW GEZONDHEID, ONZE ZORG

Bij Pijncentrum Acupunctuur Brielle is uw gezondheid onze hoogste prioriteit. Wij geloven in de kracht van acupunctuur en zijn toegewijd aan het helpen van onze patiënten om een betere kwaliteit van leven te bereiken. Of u nu voor een specifieke behandeling komt of gebruik maakt van onze gratis gezondheidscheck, wij staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden op uw weg naar herstel.

 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wilt u op de hoogte blijven van welke klachten wij behandelen en wat de resultaten zijn? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Wij delen regelmatig updates en informatie over onze maandelijkse thema’s, evenals nuttige tips en verhalen van tevreden patiënten. Zo bent u altijd goed geïnformeerd en mist u geen enkele kans om uw klachten aan te pakken.

 

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupunctuur u kan helpen
dan kunt u ook per email contact opnemen of bellen
06 412 98 908

Twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK