“IK WIL STOPPEN MET ROKEN”

STOPPEN MET ROKEN KAN JIJ OOK!

ik wil stoppen met roken

Blijkbaar heb je interesse om te stoppen met roken. 
Dat is al een eerste stap in de goede richting. Gefeliciteerd!  

 

Zelf heb ik jarenlang anderhalf pakje sigaretten per dag gerookt. Totdat ik op een dag wakker werd en dacht: " Nu is het klaar. "IK WIL STOPPEN MET ROKEN". Dat is inmiddels meer dan 15 jaar geleden. Na meerdere stoppogingen is het mij uiteindelijk gelukt. Ik weet hoe lastig het kan zijn om te ontwennen:  slapeloosheid, irritatie, rusteloosheid, nervositeit, zucht naar sigaretten, chagrijnig.

 

 

Daarom zet ik mij al meer dan 10 jaar in om mensen te begeleiden 
met stoppen met roken en met succes. 

78% van de deelnemers is na een half jaar nog steeds gestopt! 

rookverslaving

WAAROM ACUPUNCTUUR HELPT OM TE STOPPEN
Acupunctuur vermindert sterk de ontwenningsklachten die gepaard gaan met het stoppen met roken zoals nervositeit,  agressie, drang naar sigaretten, slecht slapen en zweten. Hierdoor wordt het stoppen met roken  veel gemakkelijker. Daarnaast vindt er tijdens ieder consult begeleiding plaats door middel van een gesprek. Wat zijn voor jou de knelpunten? Ieder mens is uniek en krijgt dan ook begeleiding op maat.

 

DE ACUPUNCTUURBEHANDELING
De acupunctuurbehandeling bestaat uit het aanbrengen van acupunctuurnaalden in het lichaam. Deze blijven minimaal 30 minuten zitten. Vervolgens worden er minuscule naaldjes aangebracht in de oren.  Deze blijven in het oor en worden tijdens elke behandeling gecontroleerd en eventueel aangevuld. Hierdoor werkt acupunctuur effectief ook tussen de behandelingen door.

 

AANTAL BEHANDELINGEN
De ervaring leert dat minimaal 6 behandelingen binnen 3-4 weken nodig zijn om effectief te kunnen stoppen met roken. Na een aantal weken zijn de ontwenningsverschijnselen verdwenen en na een maand zakt de gewoonte om te roken steeds verder weg.

 

DE VERZEKERING BETAALT MEE
Acupunctuur wordt vanuit de aanvullende verzekering deels vergoed. Ook voor de behandeling van rookverslaving betaalt de verzekeraar het merendeel terug.

 

Wil jij ook stoppen met roken? Maak dan nu een afspraak.