Logo Acupunctuur Brielle
vage-onerklaarbare-klachten

Gratis Gezondheidscheck

Heeft u vage of onverklaarbare klachten en kan er geen oorzaak worden gevonden? Of er is wel een oorzaak gevonden, maar het is onduidelijk waarom uw klachten zo heftig zijn, zo veel last geven of zo lang duren. 

VAGE, OVERKLAARBARE  KLACHTEN 

Herkent u deze vage of onverklaarbare klachten en heeft u nog niet de juiste behandeling of oorzaak gevonden?

  • ernstige vermoeidheid
  • concentratie- of geheugenproblemen
  • maagklachten, zoals misselijkheid
  • buikpijn of buikkrampen
  • darmklachten, zoals diarree, verstopping, winderigheid
  • (lage) rugpijn en andere spier- en/of gewrichtspijnen
  • hoofdpijn of nekpijn
  • duizeligheid of evenwichtsproblemen
  • hartkloppingen, benauwdheid of pijn op de borst
  • pijn (na een aandoening of blessure

 

DE GEZONDHEIDSCHECK

Tijdens de gezondheidscheck kijken we niet naar één klacht maar richten we onze aandacht ook op al uw andere klachten, leefstijl en mogelijke stressfactoren zoals werk. We verbinden de klachten met elkaar om een oorzaak te vinden volgens de Chinese Geneeskunde. Indien u wenst volgt een behandelplan en krijgt u advies om uw gezondheid te verbeteren. 

 

Gezondheidsproblemen staan niet op zich maar zijn het gevolg van interacties tussen meerdere invloeden. Vermoeidheid is de optelsom van meerdere klachten, bijvoorbeeld pijn, slapeloosheid en stress. Behandel al deze klachten en de vermoeidheid gaat over.

LEER ER MAAR MEE LEVEN?

Krijgt u ook te horen “leer er maar mee leven” of “het zit tussen uw oren?” Of denkt u dat acupunctuur iets is “waar je in moet geloven?” Maak dan nu een afspraak voor een gratis Gezondheidscheck en we vinden samen mogelijk antwoorden en een behandeling voor uw klacht. Wilt u eerst weten hoe een behandeling met acupunctuur eruit ziet? Hier vindt u alle antwoorden. 

 

BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR

Vanwege een volle agenda zijn er slechts een paar plaatsen beschikbaar voor de Gratis Gezondheidscheck. Ik stel 30 minuten van mijn tijd voor u beschikbaar om met u samen te kijken naar de samenhang en oorzaak van al uw klachten. U krijgt indien u wenst een behandelplan en advies hoe u uw gezondheid kunt verbeteren. Heeft u vage, onverklaarbare klachten en bent u op zoek naar antwoorden? Maak dan nu een afspraak. 

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupunctuur u kan helpen
dan kunt u ook per email contact opnemen of bellen
06 412 98 908

Twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK