Logo Acupunctuur Brielle

Over Wilma

“Meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 2200 behandelingen per jaar. En nog iedere dag ben ik gefascineerd door de eenvoud en kracht van de Chinese geneeskunde.”

Wilma Acupunctuur Brielle

"Acupuncturist? Echt iets voor jou!

Een aantal jaren geleden kwam ik een oud klasgenootje tegen. Als snel werd mij de vraag gesteld: “Wat voor werk doe jij eigenlijk?” Toen ik antwoordde “ik ben acupuncturist” begon ze te lachen. “Echt iets voor jou.” 

Dat zegt eigenlijk wel alles over mij. Nadat ik mijn opleiding maatschappelijk werk was gestopt belandde ik in allerlei baantjes. Daarnaast heb ik nog een aantal opleidingen gevolgd, maar dat was het allemaal niet. “Twaalf ambachten dertien ongelukken” zeggen ze. 

Totdat ik door een toevallige ontmoeting mijn huidige man tegen het lijf liep. Hij vond acupunctuur wel bij mij passen. Ik stapte binnen bij Shenzhou in Amsterdam en was verkocht. Mijn medische opleiding doorliep ik met veel plezier en de werking van acupunctuur fascineert mij nog dagelijks. 

In 2008 ben ik Cum Laude geslaagd. Na een aantal jaren praktiseren heb ik de Balance Method van dr. Tan ontdekt waarmee ik verder ben gaan specialiseren. Nog iedere dag verbaas ik mij over de fantastische werking van deze methode en volg ik jaarlijks de bijscholingen en opleidingen bij de leerlingen van dr. Tan. Met de Chinese geneeskunde ben je nooit uitgeleerd! 

Missie en visie

Missie en Visie

De Chinese geneeskundee heeft zoveel te bieden. Eeuwenoude kennis is bewaard gebleven en effectief gebleken. Zeker in deze tijd waarin de druk op onze gezondheidszorg steeds groter wordt en acupunctuur volwaardig naast de reguliere zorg ingezet kan worden, verdient deze behandelmethode meer aandacht. 

Ik ben een groot voorstander van integrale geneeskunde waarbij de behandelaar en cliënt gelijkwaardig zijn, de cliënt centraal staat en de mens als geheel wordt gezien. Vervolgens kan een keuze gemaakt worden uit alle beschikbare therapeutische mogelijkheden waaronder acupunctuur waarvan de effectiviteit en bewijs van veiligheid is aangetoond.

Tot die tijd blijf ik actief op mijn Facebook pagina om de Chinese geneeskunde onder de aandacht te brengen zodat jij weloverwogen kan beslissen of je kiest voor deze behandelmethode. Mijn wens voor de toekomst is dat de alternatieve zorg samen gaat met de reguliere zorg om jou zo de beste behandelingen aan te kunnen bieden.    

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupunctuur u kan helpen
dan kunt u ook per email contact opnemen of bellen
06 412 98 908

Twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK