‘IK WIL STOPPEN” met roken

Welkom op deze pagina

 Blijkbaar heb je interesse om te stoppen met roken.
Dat is al een eerste stap in de goede richting. Gefeliciteerd!  

Zelf heb ik jarenlang anderhalf pakje sigaretten per dag gerookt. Totdat ik op een dag wakker werd en dacht: ” Nu is het klaar. “IK WIL STOPPEN MET ROKEN”. Dat is inmiddels meer dan 15 jaar geleden. Na meerdere stoppogingen is het mij uiteindelijk gelukt. Ik weet hoe lastig het kan zijn om te ontwennen:  slapeloosheid, irritatie, rusteloosheid, nervositeit, zucht naar sigaretten, chagrijnig.

 

Daarom zet ik mij al meer dan 10 jaar in om mensen te begeleiden
met stoppen met roken en met succes.

78% van de deelnemers is na een half jaar nog steeds gestopt!

 

STOPTOBER – oktober stopmaand
In oktober wordt de jaarlijkse campagne STOPTOBER ingezet: 28 dagen stoppen met roken. Dit is een succesvol programma omdat SAMEN STOPPEN STERKER MAAKT. Daarom biedt in deze maand een programma aan waarmee je onder begeleiding, samen met anderen, stopt met roken.

 

DOE JIJ DIT JAAR OOK MEE?

 

WAAROM ACUPUNCTUUR HELPT OM TE STOPPEN
Acupunctuur vermindert sterk de ontwenningsklachten zoals nervositeit,  agressie, drang naar sigaretten, slecht slapen, zweten, stemmingswisselingen, enz. Het stoppen wordt hierdoor veel gemakkelijker. 

 

SAMEN STOPPEN VERHOOGT DE SLAGINGSKANS

 

PROGRAMMA  “IK WIL STOPPEN”
Het programma bestaat in totaal uit 8 behandelingen met acupunctuur gedurende 4 weken. Iedere week vindt er op een avond een groepsbijeenkomst plaats inclusief een behandeling.  Daarnaast krijg je een individuele behandeling op een ander tijdstip in dezelfde week. 

 

MELD JE AAN VOOR 28 SEPTEMBER 2019 “VOL-IS-VOL” 

 

Individuele afspraken
Bij aanmelding worden je gegevens voor de verzekering opgenomen en ontvang je een behandelingsovereenkomst. Om te garanderen dat er voldoende ruimte is in de agenda voor jouw behandelingen worden alle  individuele afspraken ingepland. Dit verplicht je niet om het programma af te maken. Als je minimaal 24 uur van tevoren een afspraak afzegt of binnen 2 dagen opnieuw inplant wordt deze niet in rekening gebracht. 

Je kunt stoppen met stoppen wanneer jij wilt! 

 

TWEE BEHANDELINGEN PER WEEK IS NODIG VOOR EEN OPTIMAAL EFFECT. 

 

Groepsbijeenkomsten (data in overleg met deelnemers)
Op een avond in de week komen we in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers bij elkaar. Hierin bespreken we ieders ervaring uit bij het stoppen met roken, wisselingen we tips uit en krijg je adviezen van de behandelaar. De avond begint om 18.30 uur met ontvangst met thee, koffie en een broodje (dag van tevoren bestellen €3,00/st). Vervolgens krijgt ieder een behandeling met acupunctuur. Om 20.00 sluiten we de avond af. 

 

IN DE LAATSTE WEEK VINDT ER EEN GEZAMENLIJKE
AFSLUITING PLAATS (als daar behoefte aan is)
DEZE BIJEENKOMST IS GRATIS!

 

GEEN ZIN IN EEN GROEPSBIJEENKOMST?
Niet iedereen vindt het prettig om zijn ervaringen in een groep te delen. Geen probleem Het is altijd mogelijk om alleen individuele afspraken te maken, het hele jaar door. 

 

DE ACUPUNCTUURBEHANDELING
De acupunctuurbehandeling bestaat uit het aanbrengen van acupunctuurnaalden in het lichaam. Deze blijven minimaal 30 minuten zitten. Daarnaast krijg je verblijfsnaaldjes in de oren volgens het NADA-protocol. Dit is een serie van acupunctuurpunten in het oor die bewezen effectief werken bij verslaving. Deze blijven in het oor en worden tijdens elke behandeling gecontroleerd en eventueel aangevuld.

 

 

DE VERZEKERING BETAALT MEE
Omdat roken een ernstige bedreiging vormt voor de gezondheid en het programma betaalbaar te houden heb ik de kosten laag gehouden. 
Een individuele acupunctuurbehandeling kost €56,00, het reguliere tarief.
Voor de groepsbijeenkomst wordt €64,50 in rekening gebracht.
Dat is het bedrag van 1 behandeling + een pakje sigaretten! 

Vanuit de aanvullende verzekering krijg je het grootste gedeelte van de behandeling terug. Betaling vindt bij iedere behandeling/bijeenkomst plaats per PIN. De factuur dien je zelf in bij je ziektekostenverzekeraar. CHECK HIER JE VERGOEDING

 

WAAROM MEEDOEN MET “IK WIL STOPPEN
Jij wilt stoppen met roken!
Acupunctuur vermindert de ontwenningsverschijnselen.
Samen stoppen vergroot de slagingskans.
Stoppen met roken onder deskundige begeleiding. 

 

MELD JE NU AAN
Zet je doel: “IK WIL STOPPEN” en meld je nu aan. Minimaal aantal deelnemers 3, maximaal 6 per groep. Bij voldoende belangstelling wordt een tweede groep op een andere avond ingezet. Je kunt je ook aanmelden voor individuele afspraken zonder groepsbijeenkomsten. 

AANMELDEN VOOR GROEPSBIJEENKOMSTEN
 T/M 28 SEPTEMBER 2019