Cosmetische Acupunctuur

Facial Rejuvenation Acupuncture
Facial Rejuvenation Acupuncture

Cosmetische Acupunctuur

de nieuwe Botox


Helemaal van deze tijd, gezichtsverjonging op natuurlijke wijze met behoud van je eigen uitstraling. Cosmetische Acupunctuur is een goed alternatief voor botox, injectables, fibroblasts etc. en kent geen blijvende bijwerkingen. Deze behandelmethode draagt bij aan je gezondheid en zorgt voor een stralend en jonger uiterlijk.   

Jouw gezicht laat je innerlijke gezondheid zien
Pak een spiegel en kijk eens goed naar je gezicht. Zie je de lachrimpeltjes naast je ogen? Of die diepe lijnen naast je mond die je gezicht somber doet lijken? Heb je hangende oogleden of wallen die je gezicht een vermoeide uitstraling geven? Pigmentvlekken, acne, een vale huid en droge, rode vlekken maken dat de huid een ongezond uitstraling heeft. Je gezicht laat hierdoor niet je ware leeftijd zien en dat kan je onzeker maken.

Cosmetische ingrepen niet zonder risico’s
Je hebt misschien overwogen een cosmetische ingreep te laten doen zoals Fillers, Chemische Peelings of Botox. Deze behandelingen komen echter steeds meer in een negatief daglicht te staan door de bijkomende gezondheidsrisico’s. Deze behandelingen zijn tevens pijnlijk, het effect van korte duur en prijzig. Je gezichtsuitdrukking kan zelfs onherkenbaar worden. Daarnaast gaat je gezicht er wel jonger uitzien, maar de uitstraling van je huid wordt er niet door verbetert.

Cosmetische Acupunctuur de nieuwe Botox
Cosmetische Acupunctuur is dé nieuwe trend op het gebied van Facial Rejuvenation en biedt een gezond alternatief voor cosmetische ingrepen. Het bevordert de vitaliteit door de aanpak van onderliggende gezondheidsaspecten. Het vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook huidproblemen aan waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet. In 6 weken tijd zie jij er 8 tot 10 jaar jonger uit! 

Koppel dat zich jonger en energieker voelt
De helende kracht van de Chinese Geneeswijzen maakt dat jij je jonger en energieker voelt!

Cosmetische Acupunctuur een boost voor je gezondheid
Cosmetische Acupunctuur biedt een holistische aanpak en ondersteunt die met voedings- en leefstijladviezen. De behandelingen zijn zeer ontspannend en nagenoeg pijnloos. Er is geen risico op onherstelbare bijwerkingen en de resultaten zijn tot 5 jaar merkbaar. Na iedere behandeling ga je energiek en stralend de deur uit. Cosmetische Acupunctuur geeft je uiterlijk en je gezondheid een energieboost!

 


Wat kan ik verwachten van de behandelingen?


Welke resultaten mag ik verwachten van Cosmetische Acupunctuur?

 • Het verwijdert de fijne lijntjes en vermindert de diepe rimpels.
 • Het bevordert de aanmaak van collageen en elastine voor een stevige en elastische huid.
 • Het bevordert de bloedsomloop en lymfecirculatie waardoor de huid een gezonde kleur krijgt en er vitaler uitziet.
 • Vermindert de “dubbele kin”.
 • Verstevigt de slappe huid van nek en gezicht.
 • Vermindert gezwollenheid onder de ogen.
 • Lift hangende oogleden.
 • Vermindert donkere wallen.
 • Sluit grove poriën.
 • Verbetert acne en hormonale disbalans in de huid.
 • Vermindert pigmentvlekken en droge en rode plekken.
 • Vermindert stress en vermoeidheid, bevordert het slapen, verbetert de vitaliteit en algehele gezondheid.
 • Uitsluitend gebruik van biologische Arganolie producten

Voor wie is Cosmetische Acupunctuur niet geschikt? 
Voor de Cosmetische Acupunctuur worden meerdere, zeer fijne naaldjes in het gezicht aangeprikt. Dit kan voor mensen met gezondheidsklachten bijwerkingen geven. Cosmetische Acupunctuur wordt dan ook niet toepast bij:

 • huidtype dat zeer snel blauwe plekken of bloedingen geeft
 • mensen die lijden aan migraine
 • diabetespatienten
 • aandoeningen met bloedstollingsproblemen
 • binnen 3 maanden na gezichtsinjecties (botox, injectables e.d.)
 • aangezichtspijn
 •  

Je behoudt je eigen natuurlijke uitstraling

 

“Je behoudt je eigen natuurlijke uitstraling”

 

 

Waar bestaat de anti-rimpelbehandeling uit?
Voor optimaal resultaat omvat het verjongingstraject met Cosmetische Acupunctuur een serie van 10 tot 12 behandelingen waarbij tweemaal per week een behandeling plaatsvindt. Tijdens deze 6 weken krijg je adviezen over voeding, huidverzorging en leefstijl die voor jou geschikt zijn. Gezondheidsaspecten als vermoeidheid, stress, slapen, spijsvertering enzovoort worden mee genomen in de behandeling.

 

Arganolie producten
Arganolie producten herstellen de huid

 

 

 

Hoe ziet een behandelingstraject Cosmetische Acupunctuur eruit?
Allereerst vind er een intake plaats waarin jouw huid- en gezondheidsklachten besproken worden. Er wordt een realistische inschatting gemaakt wat mogelijk en veranderbaar is. Op basis van de Chinese geneeswijzen wordt een diagnose gesteld en een behandelplan uniek voor jou opgesteld. Vervolgens worden er afspraken ingepland.

“De behandelingen worden uitgevoerd door een zeer ervaren therapeut en zijn erkend door de ziektekostenverzekeraar.”


Welke behandelmethoden worden gebruikt?


Tijdens de behandeling kun je twee uur lang ontspannen in een prettige ruimte die volledig is ingericht om de behandeling voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologische producten, heerlijk geurende etherische oliën met op de achtergrond zachte klanken waardoor je langzaam wegzweeft in totale ontspanning. Je ligt comfortabel toegedekt op een verwarmde, luxe Wellnessbank.

Wellness
“Dit is jouw tijd om te genieten en te ontspannen met alle aandacht voor jou.”

Gezichtsmasker
Dit de start van de behandeling. De huid warmt op, reinigt en ontspant. Uitsluitend biologische producten worden gebruikt. De keuze voor het product hangt af van jouw huidtype.

 

Acupunctuur
Hierbij wordt gebruik gemaakt van zeer fijne, steriele naalden. Deze worden aangeprikt in het lichaam voor het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit. Vervolgens worden alle huidzones in nek en gezicht waar nodig behandeld, de huid wordt opgerekt en gelift. Het aanbrengen is niet pijnloos maar met meer dan 10 jaar ervaring worden de naalden nagenoeg pijnvrij aangebracht.

Blue light therapie
Blue light wordt klinisch gebruikt in de behandeling van acne. Het licht dringt 1-2 mm in de huid en doodt daar de bacteriën die acne veroorzaken. Het verbetert littekens en verkleuring van de huid van binnenuit.

LED infrarood therapie
Ledlight dringt 1-3mm in de huid en bevordert de aanmaak van collageen en huidcellen, bevordert de bloedsomloop en vermindert pigmentatie en donkere plekken in de huid. Rimpels en wallen worden “glad gestreken”.

Acne Cosmetische Acupunctuur
Uniek bij Acupunctuur Brielle: Blue en Red Led Lighttherapie

Voor deze behandelingen wordt apparatuur gebruikt van Zero Gravity: Sapphire Blue en Perfectio Red Infrared . Deze werken bewezen dermatologisch effectief en zijn veilig in gebruik (goedgekeurd door FDA: Food and Drugadministration). 

 

 

Gua Sha
Deze Chinese massagetherapie is al duizenden oud. Met platte instrumenten van bijvoorbeeld jade wordt de huid als het ware zachtjes geschrapt om de circulatie van Qi en bloed te bevorderen. Iedere rimpel wordt een voor een behandeld en de huid wordt uiteindelijk glad gestreken.

Guasha behandeling
Guasha behandeling

Tijger moxa
Moxa wordt gebruikt om te verwarmen en de energiebanen te stimuleren. Met een klein instrumentje met moxa wordt iedere rimpel zachtjes verwarmd. Het heeft een helend effect op de huid en werkt ontspannend.

Gezichtsmassage
Afsluitend wordt met massageolie alle zones in het gezicht en de nek nog een keer onder handen genomen en wordt de huid nogmaals gelift.

Welke zones van mijn gezicht worden behandeld?
Bij Acupunctuur Brielle worden alle zones in gezicht én nek aangepakt. Als je een crème gebruikt behandel je toch ook je gezicht en nek en niet alleen je rimpels? Hiermee krijgt het gezicht een gelijkmatige, natuurlijke en jongere uitstraling. Daarnaast worden ook de gezondheidsaspecten aangepakt waardoor je vitaliteit nog meer je gezicht verjongt.

Arganolie, goud uit Marokko
Voor de gezichtsbehandelingen wordt uitsluitend gewerkt met originele Arganolieproducten, rechtstreeks uit Marokko. Uit onderzoek is gebleken dat met name de hoeveelheid vitamine E in de noten bijzonder hoog is. Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel. Hierdoor wordt huidveroudering vertraagd. Polyfenolen gaan ontstekingen tegen en helpen bij het tegengaan van allergische reacties. De vetzuren zorgen voor de elasticiteit van de huid en verfijnen rimpels. Arganolie draagt bij aan het herstel van de huid bij psoriasis, acne, eczeem en verlies van elasticiteit.


Aantal behandelingen en tarieven


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Voor een optimaal resultaat heeft u 10 tot 12 behandelingen nodig. Deze vinden achtereenvolgens tweemaal per week plaats. In 5 tot 6 weken krijgt uw gezondheid een boost en ziet u er 8-10 jaar jonger uit. Afhankelijk van uw voedings- en leefstijl blijven de effecten ongeveer 5 jaar merkbaar. Het advies is om eenmaal per maand terug te komen voor onderhoud zodat je altijd plezier blijft houden van je verjongingskuur.

TARIEVEN
Consult 2 uur inclusief gezichts- en nekbehandelingen          € 159,00
Voor behandeling gezondheidsaspecten vergoedt de
aanvullende verzekering een deel van de kosten.
Geen inhouding eigen risico.
Intakegesprek/diagnose 30 minuten                                            inclusief
Onderhoudsproduct eenmalig                                                      inclusief
Voedings- en leefstijladvies                                                            inclusief
Eenmalige korting op 11e behandeling binnen 6 weken        – € 75,00

Acupunctuur Brielle verplicht je niet om alle behandelingen te volgen en in één keer te betalen. Voor de beste, blijvende resultaten wordt wel geadviseerd minimaal 10 behandelingen te ondergaan binnen 5-6 weken. 


Vergelijking werking, risico’s en kosten anti-rimpelbehandelingen


acupunctuur vergelijking botox injetables
Bron: www.idealbody.nl/2017