Van der Fuyckstraat 11

3232 AL Brielle

06 412 98 908

Bereikbaar van 8.00 tot 18.00

Cosmetische Acupunctuur de nieuwe Botox

Cosmetische acupunctuur voor gezichtsverjonging en huidverbetering.

“Rimpels, acne, pigmentvlekken, zakkende oogleden, wallen, een doffe en droge huid. Naarmate we ouder worden verandert onze huid ingrijpend!” 

Radicale behandelingen met botox, fillers of peelings bieden een tijdelijke oplossing maar er zitten gezondheidsrisico’s aan. Helemaal van deze tijd is de behandeling met Cosmetische Acupunctuur waarmee jij binnen 7 weken er niet alleen jonger uitziet maar je ook jonger voelt, zonder bijwerkingen!   

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND…

Pak een spiegel en kijk eens goed naar je gezicht. Zie je de lachrimpeltjes naast je ogen? Of die diepe lijnen naast je mond die je gezicht somber doen lijken? Heb je hangende oogleden of wallen die je gezicht een vermoeide uitstraling geven? En hoe komt je ineens aan die nare puistjes tijdens de overgang?
Vaak laat je gezicht niet je ware leeftijd zien en dat kan je onzeker maken. Zeker als je wat ouder wordt komen er onverwachts ook nog fysieke ongemakken bij zoals opvliegers, slecht slapen of stijve gewrichten. Dat zie je terug in je je gezicht die immers een spiegel is van  je gezondheid.
 
Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur is dé nieuwe trend op het gebied van Facial Rejuvenation. Het vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook de huidproblemen aan en verbetert je vitaliteit. 

Hierdoor zie jij er binnen 7 weken,  6 tot 8 jaar jonger, gezonder en stralender uit!

 

WELKE RESULTATEN MAG IK VERWACHTEN? 

Door de intensieve behandelingen maakt de huid op natuurlijke wijze zelf collageen en elastine aan. Deze stoffen kan de huid namelijk zelf niet via een crème opnemen. 
Fijne lijntjes verdwijnen, diepe rimpels verminderen en de huid wordt voller en steviger. 
De bloedsomloop en lymfecirculatie wordt bevordert waardoor de huid een gezonde kleur krijgt en er vitaler uitziet.
De “dubbele kin” vermindert door de liftende werking.
Grove poriën sluiten, acne, pigmentvlekken en droge plekken verminderen of verdwijnen. 
Hangende oogleden worden gelift en gezwollen ogen en wallen verminderen. 
Stress en vermoeidheid worden minder, het slapen verbetert waardoor je vitaliteit en algehele gezondheid een boost krijgt.

RESULTAAT NA 9 BEHANDELINGEN

leeftijd 42 jaar
cosmetische acupunctuur resultaten
cosmetische acupunctuur gezichtsbehandeling

RESULTAAT NA 9 BEHANDELINGEN

leeftijd 72 jaar
cosmetische acupunctuur resultaat
acupunctuur rimpels

RESULTAAT NA 9 BEHANDELINGEN

leeftijd 68 jaar
acupunctuur gezichtsbehandeling
acupunctuur gezichtsverjonging

HOE ZIET EEN BEHANDELINGSTRAJECT ERUIT?

Allereerst vindt er een gratis en vrijblijvende intake plaats waarin jouw huid- en gezondheidsklachten besproken worden. Je wensen en mogelijkheden worden op elkaar afgestemd waarop een realistische inschatting wordt gemaakt van de verbeterpunten. 

Zie jij Cosmetische Acupunctuur helemaal zitten?  Dan wordt voor jou een uniek behandelplan opgesteld. Leefstijl- en voedingsadviezen worden tijdens het traject mee genomen. Vervolgens worden de eerste 6 afspraken van 2 uur ingepland vanwege de drukke agenda. 

Je bent vrij om te allen tijde te stoppen gedurende het traject. Voor mij is het belangrijk dat jij volledig achter de behandelingen staat. Wel vraag ik je een afspraak 48 uur van tevoren af te zeggen om te voorkomen dat deze in rekening wordt gebracht. 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG? 

Voor een optimaal resultaat gaan we uit van 10 tot 12 behandelingen, afhankelijk van jouw wensen. De eerste 6 behandelingen vinden in 3 achtereenvolgende weken plaats. Dat is nodig om de opbouw van elastine en collageen te optimaliseren. De volgende 4-6 behandelingen vinden eenmaal per week plaats. 

In 7 weken tijd krijgt je gezondheid een boost
en zie je er jaren jonger uit!

Afhankelijk van onder andere jouw huidverzorging, voeding en leefstijl blijven de effecten ongeveer 5 jaar merkbaar. Het advies is om eenmaal per maand terug te komen voor onderhoud zodat je altijd plezier blijft houden van je verjongingskuur. 

WELKE METHODEN WORDEN GEBRUIKT? 

Het doel van de behandelingen is de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen te stimuleren in 6 stappen. Daarnaast worden eventuele andere factoren zoals stress, slapeloosheid, vermoeidheid of menopauzeklachten tegelijkertijd behandelt. Het gezicht weerspiegelt de gezondheid!

Stap 1

Gezichtsmasker

De huid warmt op, reinigt en ontspant. Hiervoor worden uitsluitend organische producten gebruikt die passen bij jouw type huid. 

Stap 2

Acupunctuur

Het lichaam wordt aangeprikt voor het verbeteren van je gezondheid. Vervolgens worden alle huidzones in de nek en het gezicht behandeld, de huid wordt opgerekt en gelift.

Stap 3

Red- of  Bluelight

Uniek is het gebruik van Redlight of Bluelight. De doorbloeding wordt gestimuleerd door de dieptewerking van Redlight. Bluelight doodt bacteriën bij acne of rosacea. 

Stap 4

Guasha

De huid wordt als het ware zachtjes geschrapt om de circulatie te bevorderen en dode huidcellen te verwijderen. Iedere rimpel wordt behandeld en glad gestreken.

Stap 5

Moxabehandeling

Moxa wordt gebruikt om te verwarmen en de energiebanen te stimuleren. Met een klein instrumentje gevuld met moxa wordt iedere rimpel zachtjes verwarmd. Helend en ontspannend.

Stap 6

Gezichtsmassage

Afsluitend wordt met organische massageolie alle zones in het gezicht en nek nog een keer onder handen genomen en wordt de huid nogmaals gelift. 

WELKE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT?

Jouw huid is het grootste orgaan dat alles opneemt waarmee het in aanraking komt. Dat betekent dat het ook die stoffen uit je huidverzorgingsproducten opneemt die minder goed voor je zijn. Denk hierbij aan parabenen, minerale olien zoals petroleum, sulfaten, ftalaten en triclosan. Deze stoffen kunnen onder andere jouw hormoonhuishouding ernstig verstoren. 

Ik gebruik huidproducten die gebaseerd zijn op de beroemde Arganolie. Deze producten importeer ik zelf uit Marokko zodat ik weet dat deze producten ook daadwerkelijk de enige, echte kostbare Arganolie bevatten. 

Arganolie bevat een zeer hoge concentratie vitamine E die de huid beschermt en het weefsel voedt. Hierdoor wordt de huidveroudering vertraagd. Arganolie draagt bij aan het herstel van de huid bij huidveroudering, psoriasis, acne, eczeem en verlies van elasticiteit.

Arganolie

“Mijn huid voelt babyzacht, droge plekken zijn verdwenen en rimpels zijn zachter geworden. Maar vooral heb ik geen enkele allergische reactie gekregen!”  – Monique –

Moxa behandeling

Tarief acne- en rosaceabehandeling

De behandeling duurt 1 uur all inclusive. 

Bij deze klachten wordt je behandeld met BlueLight, een gezichtsmasker en lichaamsacupunctuur. Daarnaast krijg je adviezen over huidverzorging, supplementen en voeding. 

De kosten bedragen €75,00 per behandeling.

Tarief gezichtsverjonging

De behandeling duurt 2 uur all inclusive. 

INTAKEGESPREK VAN 30 MIN. GRATIS 

De kosten bedragen €101,00 voor de gezichtsbehandelingen en €58,00 voor de lichaamsacupunctuur die je gezondheid weer in balans brengt zodat jij er weer stralend en gezond uitziet. 

Korting €35,00 op de 11e behandeling  en een gratis verzorgingsproduct.

cosmetische acupunctuur guasha

Vergoeding zorgverzekeraar

De zorgverzekeraar vergoedt deels de kosten vanuit de Aanvullende Verzekering voor de lichaamsacupunctuur die de gezondheidsaspecten behandelt. Dit gaat niet ten laste van het Eigen Risico. De kosten voor de gezichtsacupunctuur worden uiteraard niet vergoed. 

Stoppen met roken

twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK