Contact

 Hier kun je contact opnemen voor een behandeling online of in de praktijk of, omdat je gewoon even contact met mij wilt opnemen. 

 

Afspraak Online 

Afspraak Online biedt de mogelijkheid om behandelingen online via videobellen in te plannen. 
 

Kruidentherapie

Online behandeling op afspraak voor kruidentherapie met moderne kruidenformules,  advies over voedingssupplementen, leefstijl en voeding. 

Geleidemeditatie

De methode van Universal Process neemt blokkades weg en geeft ontspanning zodat jij weer nieuwe wegen in kunt slaan (binnenkort beschikbaar)

Plan hier zelf je afspraak voor een online behandeling en we zien elkaar snel!  
maatregelen coronavirus
VANWEGE HET HEERSENDE CORONAVIRUS VINDEN ALLE BEHANDELINGEN PLAATS VIA AFSPRAAK ONLINE

Openingstijden

Consulten zijn dagelijks mogelijk tussen 9.00 -19.00.

Kosten en vergoedingen

Wil je weten wat de kosten en vergoedingen zijn van een behandeling met acupunctuur of een e-consult? Informeer je hier over de kosten per consult.

Wordt acupunctuur vergoed? 

Bekijk hier het overzicht van vergoedingen per zorgverzekering en zie of jouw aanvullende verzekering acupunctuur vergoed. Dit gaat niet ten laste van je Eigen Risico.  

Wil je eerst meer weten of zien hoe een Afspraak Online werkt of wil je mij beter leren kennen? Neem dan even contact met mij op en ik plan voor jou een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK in. 

Contactformulier

Vul het Contactformulier in en vermeld op welke dagdelen je meestal beschikbaar bent als je een afspraak wilt maken voor een behandeling. 

 

 

TELEFOON  06 412 98 908  

van 9.00 tot 17.00 uur

Adres Acupunctuur Brielle

Van der Fuyckstraat 11, 3232 AL te Brielle

email: info@acupunctuur-brielle.nl

Acupunctuur Brielle ligt op 30 minuten afstand van Rotterdam, Schiedam, Barendrecht en Middelharnis. De locatie is centraal gelegen op Voorne Putten dichtbij Spijkenisse, Hellevoetsluis en Rozenburg. 

ROUTE

De praktijk is gevestigd boven het gezellige winkelcentrum  ‘Ruggeplein’ in de woonwijk ’Rugge’ te Brielle. Op de begane grond is een winkelplein met onder andere Lidl, Bloemenhandel Dick Hagestein, Bakkerij Van der Breggen, DA-drogist e.d. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping en goed bereikbaar via een vaste trap als ook een lift. In de gedeelde entree met de bovengelegen appartementen meld  je je aan via de intercom.

PARKEREN EN OV

Het ‘Ruggeplein’ is nabij de Groene Kruisweg, een centrale weg door Voorne-Putten. Voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte op 10 minuten loopafstand.