Contact

Wil je een afspraak maken voor een e-consult of een behandeling met acupunctuur?

Neem dan contact op.  

Behandeling in de praktijk

Vul het Contactformulier in en vermeld op welke dagdelen je meestal beschikbaar bent. Dan kunnen we snel een afspraak inplannen. 

 

Openingstijden

Consulten zijn dagelijks mogelijk tussen 9.00 -19.00.

 

Adres Acupunctuur Brielle

Van der Fuyckstraat 11, 3232 AL te Brielle

email: info@acupunctuur-brielle.nl

Acupunctuur Brielle ligt op 30 minuten afstand van Rotterdam, Schiedam, Barendrecht en Middelharnis. De locatie is centraal gelegen op Voorne Putten dichtbij Spijkenisse, Hellevoetsluis en Rozenburg. 

praktijk gesloten coronavirus
VANWEGE HET HEERSENDE CORONAVIRUS VINDEN ALLE BEHANDELINGEN PLAATS VIA E-CONSULT

E-CONSULT

E-consult biedt de mogelijkheid voor een online behandeling op afspraak met natuurlijke kruiden, advies over voedingssupplementen, leefstijl en voeding. Tevens wordt E-Health binnenkort uitgebreid met Qigong oefeningen en stressmangement. 

Neem contact op voor overige zaken via

  • CONTACTFORMULIER

  • WHAT’S APP

  • TELEFONISCH

TELEFOON  06 412 98 908  

van 9.00 tot 19.00 uur

Kosten en vergoedingen

Wil je weten wat de kosten en vergoedingen zijn van een behandeling met acupunctuur of een e-consult? Informeer je hier over de kosten per consult.

Wordt acupunctuur vergoed? 

Bekijk hier het overzicht van vergoedingen per zorgverzekering en zie of jouw aanvullende verzekering acupunctuur vergoed. Dit gaat niet ten laste van je Eigen Risico.  

ROUTE

De praktijk is gevestigd boven het gezellige winkelcentrum  ‘Ruggeplein’ in de woonwijk ’Rugge’ te Brielle. Op de begane grond is een winkelplein met onder andere Lidl, Bloemenhandel Dick Hagestein, Bakkerij Van der Breggen, DA-drogist e.d. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping en goed bereikbaar via een vaste trap als ook een lift. In de gedeelde entree met de bovengelegen appartementen meld  je je aan via de intercom.

PARKEREN EN OV

Het ‘Ruggeplein’ is nabij de Groene Kruisweg, een centrale weg door Voorne-Putten. Voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte op 10 minuten loopafstand.