Van der Fuyckstraat 11

3232 AL Brielle

06 412 98 908

Bereikbaar van 8.00 tot 18.00

Arganolie wordt in Marokko al eeuwenlang gebruikt om huidveroudering tegen te gaan en huidklachten te herstellen. Tijdens mijn rondreis heb ik de producten uitgeprobeerd en ben ik overtuigd: Arganolie is een fantastisch natuurproduct dat de huid zijdezacht maakt en herstelt. Sindsdien gebruik ik voor de Cosmetische behandelingen deze geweldige producten. Tijd voor meer onderzoek!

 

ARGANOLIE, HET GOUD UIT MAROKKO
De Argania Spinosa “boom van schoonheid” groeit alleen in het zuiden van Marokko. Pogingen haar elders te kweken zijn tot nu toe mislukt. De boom groeit in een onherbergzaam gebied waar de temperatuur kan oplopen tot boven de 40 graden, zonder extra water of  bestrijdingsmiddelen. Hierdoor is de olie altijd puur en biologisch.

 

Argannoten
Argannoten

WEET WAT JE KOOPT
De Arganolie is de laatste jaren zeer populair en wordt overal aangeboden tegen diverse prijzen.  Door de toenemende droogte en de hongerige geiten zijn de bomen zijn helaas ernstig aangetast. Daarnaast is de procedure om de cosmetische olie te kunnen persen zeer arbeidsintensief. Hoe kan het dan dat Arganolie ineens overal te koop is?

COSMETISCHE OF CULINAIRE ARGANOLIE
Voor cosmetische doeleinden worden de noten bij voorkeur handmatig koudgeperst waardoor de waardevolle eigenschappen bewaard blijven. De noten die geperst worden voor de culinaire olie worden geroosterd en meestal mechanisch geperst.  Op deze wijze komt er meer olie vrij, wat ten koste gaat van de kwaliteit. Deze olie is donkerder van kleur, smaakt meer nootachtig en is dan ook goedkoper dan de koudgeperste olie.

WAT MAAKT ARGANOLIE ZO WAARDEVOL?
Uit onderzoek blijkt dat met name de hoeveelheid vitamine E in de noten bijzonder hoog is. Deze antioxidant beschermt en voedt de huid waarmee huidveroudering vertraagt. De ontstekingsremmende werking helpt bij het tegengaan van allergische reacties en de vetzuren zorgen voor elasticiteit van de huid en verfijnen rimpels. Arganolie draagt bij aan het herstel bij psoriasis, acne, eczeem en verlies van elasticiteit.

Video afspelen

EERLIJK PRODUCT, EERLIJKE PRIJS
Van oudsher vindt het hele proces van rapen tot en met het persen door vrouwen plaats. Zij verenigen zich de laatste jaren in coöperaties waardoor de verkoop en opbrengst in hun handen komt. De Arganolie-producten zijn samengesteld en getest door een farmacoloog en ik koop ze rechtstreeks in voor een eerlijke prijs. De producten bevatten alleen organische grondstoffen met als basis Arganolie. Hierdoor zijn prachtige huidproducten ontstaan die gebruikt worden tijdens de cosmetische behandelingen.

GEZICHTSVERJONGING MET COSMETISCHE ACUPUNCTUUR
Naast de reguliere behandelingen ben ik gespecialiseerd in Cosmetische Acupunctuur. Deze behandelingen pakken huidveroudering en huidklachten van binnenuit aan. De doorbloeding verbetert, de spierspanning vermindert en op natuurlijke wijze maakt de huid collageen en elastine aan. Onderliggende klachten zoals slapeloosheid, menopauzeklachten en stressklachten worden tegelijkertijd aangepakt waardoor het gezicht een gezonde uitstraling krijgt.

Stoppen met roken

twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK