Van der Fuyckstraat 11

3232 AL Brielle

06 412 98 908

Bereikbaar van 8.00 tot 18.00

Behandeling

Misschien is dit voor jou de eerste keer dat je in aanraking komt met een behandeling met Acupunctuur en de Balance Methode.  Je vraagt je natuurlijk af hoe een eerste consult en behandeling eruit ziet, of er aandacht is voor de medische achtergrond en hoe ik werk. 

Twijfel je nog of jouw klacht behandeld kan worden?
Neem dan contact op of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

HET EERSTE CONSULT

Tijdens het eerste consult bepalen we samen waarvoor behandeld wilt worden. Aan de hand van gerichte vragen beoordeel ik of ik je kan behandelen en zo ja, op welke wijze. Het is fijn als je van te voren je vragen en alle gezondheidsklachten opschrijft en meeneemt. 

De Chinese geneeskunde werkt vanuit het holistisch mensbeeld, dat wil zeggen de mens als geheel. Om tot de juiste diagnose te komen is het belangrijk zoveel mogelijk informatie te verzamelen en verbanden te leggen tussen diverse klachten. Een nauwkeurige diagnose gaat vooraf aan een effectieve behandeling.  

Vervolgens vindt de behandeling met acupunctuur plaats, eventueel aangevuld met andere behandelmethoden zoals cupping of moxubustion. De acupunctuurpunten volgens de Balance Methode bevinden zich meestal onder de knieën en ellebogen. Trek gemakkelijke kleding aan die opgetrokken kan worden boven de ellebogen en knieën. Trek voor het 1e consult 90 minuten uit. 

medische zaken

AANDACHT VOOR MEDISCHE ACHTERGROND

De kans is groot dat jij al het medische traject hebt gevolgd en alle benodigde onderzoeken hebt ondergaan voordat je bij mij in de praktijk komt. Dat is een goede zaak, want de medische achtergrond van jouw klachten is zeker zo belangrijk om bepaalde aandoeningen uit te sluiten.

Wanneer ik twijfel of een klacht wel voldoende medisch is onderzocht zal ik je verwijzen naar je behandeld arts voor verder onderzoek. 

VERVOLGBEHANDELINGEN

Na de eerste behandeling maak ik afspraken voor een aantal vervolgbehandelingen. Voor een optimaal effect behandelen we kort achter elkaar. Hiermee behouden we het effect van de vorige behandeling en bouwen we snel op. 

Om een goed beeld te krijgen van de resultaten vraag ik je om deze dagelijks even bij te houden. Bij ieder consult wordt dit besproken en waar nodig wordt de behandeling aangepast. Chinese kruiden worden altijd in overleg voorgeschreven bij aandoeningen die een diepere werking nodig hebben. 

balance methode dr. Tan

“Onvoorstelbaar dat het zo goed werkt, ik ben zo goed als van mijn migraine af en de pijn in de heup is verdwenen!!!! Echt een aanrader en laat het maar gewoon gebeuren, want dat werkt gewoon het beste!!!!”

Corien, Rockanje

BALANCE METHODE DR. TAN

De beste resultaten worden bereikt met de Balance Method van dr. Richard Teh-FuTan en de methoden van master Tung. Deze geven direct resultaat en werken zeer effectief op langere termijn. De Balance Methode is een begrijpelijk systeem dat binnen 15 minuten o.a. pijnklachten vermindert als het lichaam op deze wijze kan herstellen. Ook voor andere klachten gebruik is meestal deze methode. Binnen een bepaalde tijd komen de klachten meestal terug. Voordat vindt als het kan de volgende behandeling plaats. De verwachting is dat de klachten geleidelijk minder hevig zijn en minder vaak terugkomen. 

Stoppen met roken

twijfel je nog of wil je meer weten?

Meld je dan nu aan voor een

GRATIS GEZONDHEIDSCHECK