BLOG

WELKE VERZEKERAAR PAST BIJ MIJ?

Welke ziektekostenverzekeraar kies jij?
Weet jij ook niet welke ziektekostenverzekering het beste bij jou past? Maar je denkt wel aan gebruik van acupunctuur in 2020? Lees dan verder en ontdek welke verzekering voor jou de beste vergoeding geeft.

Voorkom teleurstellingen
Het komt regelmatig voor dat men erachter komt dat men niet of onvoldoende verzekerd is voor acupunctuur. Dat is een grote teleurstelling want je bent op dat moment mogelijk al in behandeling en je wilt wel van je klachten af. Of weet je helemaal nog niet of jij volgend jaar gebruik wilt maken van acupunctuur? Dan ga ik nu een testje met je doen.

 

DOE JE OGEN DICHT EN BEDENK VIJF KLACHTEN DIE IK REGELMATIG BEHANDEL IN DE PRAKTIJK?

GELUKT? DOE DAN JE OGEN WEER OPEN EN ZOEK DE KLACHTEN HIER.

 

  • Pijn waaronder hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderpijn
  • Luchtwegen zoals astma, bronchitis, hooikoorts en kortademigheid
  • Maag- en darmklachten waaronder Prikkelbaar Darmsyndroom, constipatie en maagpijn
  • Vrouwenklachten bijvoorbeeld menstruatieklachten en menopauzeklachten
  • Slapeloosheid, stress en burn-out
  • Stoppen met roken

Zeker weten dat jij niet had gedacht dat acupunctuur bij zoveel klachten toegepast wordt.

Geen eigen risico
Weet je dat acupunctuur onder de Aanvullende Verzekering valt? Dat betekent dat deze vergoeding NIET ten koste gaat van het eigen risico. Dat is mooi geregeld. Wel kan het zijn dat een verzekering een deel van de kosten vergoed. Acupunctuur valt onder de Complementaire of Alternatieve Zorg.

Reacties op deze pagina zijn gesloten.